Kredsen har netop indgået overenskomst med Heldagsskolen Bråby ApS

Heldagsskolen Bråby ApS er en veletableret socialpædagogisk dagbehandlingsskole med tilhørende konsulenthus gennem snart 20 år. Derfor er det også temmelig historisk og ret stort, at der efter ønske fra medarbejderne, nu er indgået overenskomst med arbejdspladsen. Medarbejderne ønskede ordnede forhold, en overenskomst, en TR og en støtte i ryggen, hvis tingene blev svære. Det ønske ville ledelsen gerne efterkomme og som minimum afsøge muligheden for.

Vi startede tilbage i slutningen af 2019 – og i dag har LC’s forretningsudvalg altså godkendt overenskomsten og hovedaftalen. En overenskomst der sikrer lærerne på Bråby med vilkår, rettigheder, rammer, løn og pension.

Vi tyvstartede lidt i sidste uge, ved at præsentere overenskomsten og gennemføre TR-valg på Bråby.
Velkommen på holdet til vores nye tillidsrepræsentant Martin og suppleanten Asger.

”Vi har i fællesskab lavet en virkelig god overenskomst, som alle parter er glade for. Det er sket i et positivt og godt forhandlingsklima, så en stor tak til ledelsen og forstander Johnny Kristensen herfor, siger kredsformand Mette Brendstrup Laursen, meget kan løses og løftes ved godt samarbejde og ærlig dialog, det har vi haft gennem hele forløbet og det vil kredsen gerne kvittere for. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.”

Et varmt velkommen til alle medlemmerne på Heldagsskolen Bråby ApS og tillykke med overenskomsten.

Hovedaftale Heldagsskolen Bråby ApS

Overenskomst Heldagsskolen Bråby ApS

Emner

Målgruppe